Studio Ho-Bie biedt heel wat mogelijkheden aan creatieve mensen van allerlei slag! 
Neem hier  een kijkje  achter de schermen.

Modeltekenen

Elke zaterdag kan je een levend model tekenen, schetsen, schilderen.
Ieder werkt volgens eigen mogelijkheden en met eigen materiaal.
Tafels en tekenplanken zijn voorhanden.

Modeltekenen

Elke zaterdagochtend kan je in studio Ho-Bie deelnemen aan een sessie modeltekenen. In een aangename warme en lichte ruimte, met een goed model en zachte achtergrondmuziek tekent elke deelnemer met eigen materiaal en volgens eigen mogelijkheden.

Het eerste uur korte poses van 3 min., na de koffiepauze langere poses tot 15 min.

Praktisch

Elke zaterdag van 10 tot 12.30u
De deur is open vanaf 9.30u.
Om 11u een halfuurtje koffiepauze.
12 euro per keer.
Graag aanmelden bij lisbet.verheyen@hotmail.com of tel 0496/95.61.43 (ook via whatsapp)
Parkeren in de buurt kan, mits gebruik van parkeerapp.

bHobien

Vijf vrouwen met 10 handige handen zijn al jaren bezig met het
creatief verwerken van textiel, wol, papier, verf, grafische technieken, fotografie… “Wij verleggen onze grenzen en gaan graag uitdagingen aan. In 2022 mochten wij deel uitmaken van de grote zomertentoonstelling van de Britse textielkunstenares Cas Holmes voor Anna3 op Linkeroever.” Dit textielgroepje  komt op niet-regelmatige basis samen om nieuwe ideeën en technieken uit te wisselen  en organiseert af en toe weekends met expo van eigen werk.

Aquarelsessies

Dit zijn lessenreeksen van een vijftal namiddagen, onder leiding van een ervaren aquarellist. Basiskennis van het tekenen en schilderen met aquarelverf is vereist.

Aquarelsessies

Voor de lessenreeksen moet je je eigen materiaal meebrengen, tafels en planken zijn voorhanden.

Praktisch

Momenteel staan er geen lessen op de planning, maar heb je interesse, laat het dan weten en we houden je op de hoogte.

MiEyoga

Neem bij MiEyoga – zoals in ME-time – de tijd om bij jezelf te komen, maak ruimte door te ademen, vind tijd en ruimte om op ontdekking te gaan in hoofd en lichaam. Koester de verbinding met je kind, in een klein ouder-kind yoga- avontuurtje.

MiEyoga

Welkom bij MiEyoga, waar ouders en kinderen samen bewegen, ademen en stil zijn.

Mijn naam is Annelies en bijna 25 geleden kwam yoga op mijn pad. Iets later begon ik te werken met kinderen en jongeren en gaandeweg raakten deze 2 passies verweven. Ook met mijn eigen kinderen deed ik altijd al spelenderwijs yoga met kaarten van Heleen Purperhart. Ondertussen is dat een beduimeld pakje kaarten! Ik vond in yoga een manier van leven en zou niet meer zonder kunnen. Ook mijn 3 kinderen niet denk ik, ze vragen bijna dagelijks om een massage.

Enkele jaren geleden worstelde het kind van een vriendin met spanning en ze was als moeder op zoek naar een manier om haar kind te helpen. Zo ontstond het idee om ouder-kindyoga te organiseren. Daar wou ik dan wel in opgeleid worden en vond alles waar ik naar op zoek was bij Leen Demeulenaere van de Nelsons Yogaboeken.

Ondertussen begon ik samen met mijn kinderen les te geven. Op ons eigen tempo laten we MiEyoga groeien. Kinderyoga, tieneryoga, ouder-kindyoga voor baby’s/peuters/ kleuters/lagere school leeftijd,  ondertussen doe ik het allemaal. Een fijne samenwerking met Els van YogaLO maakte dat ik mijn studiootje op Linkeroever kon loslaten en een plekje vond in Burcht. Samen ben je altijd sterker dan alleen, toch?

Als kinderyogadocent zie ik mijn lessen als een puzzel. Thema & verhaal, yama’s & niyama’s, open & gesloten houdingen, ontladen & ontspannen… met adem en aandacht brengen we het allemaal in verbinding met elkaar en dat vind ik prachtig!

U leest het goed, zowel de kinderyoga als de ouder-kindyoga doen we aan de hand van een verhaal. Ga met ons mee naar bos, zee of doe een dansje op de regenboog. Zoals Einstein al zei: logica brengt je van a naar b, verbeelding brengt je overal.

Praktisch

Heb je zin in ontlading en ontspanning samen met je kind? Kom dan zeker eens verkennen wat het voor jullie kan betekenen.

Huisconcert

Af en toe is er tijd en ruimte voor een muzikale belevenis in beperkte kring… Ben je geïnteresseerd in de studio als concertlocatie, neem dan contact met ons op.

Eigen-handig door Annemie

"Ik noem mijn creaties geen kunst met grote K, maar hou van het maken van mooie dingen en het uitproberen van allerlei nieuwe technieken."

Bekijk hier Annemies portfolio.