Al mijn hele leven zit ik te tekenen en te krabbelen op papier, te schilderen op muren, papier en canvas, te naaien en te borduren op allerlei stoffen en materialen.

Ik volgde een opleiding plastische kunsten en gaf jarenlang les in dit nobele vak. Met veel plezier liet ik kinderen en jonge mensen ontdekken wat ze aan talent bezaten. De uitroep “ik wist niet dat ik dat kon!” vond ik het mooiste compliment dat leerlingen me gaven.

Ondertussen startte ik met Ho-Bie in 1994. Het was mijn eigen stekje waarin ik samen met mijn man Marc en heel wat gelijkgezinde vriendinnen en vrienden mijn creatieve ei kwijt kon. In 2002 ontdekten we de prachtige locatie van dé loft in het Antwerpse Hessenstraatje, die we in 2010 ruilden voor de Studio met galerij in de Beatrijslaan op de Antwerpse Linkeroever.

Ik noem mijn creaties geen kunst met grote K, maar hou van het maken van mooie dingen en het uitproberen van allerlei nieuwe technieken. Momenteel is Mixedmedia mijn ding omdat je daar alles wat je maar wil, kan combineren. Vooral het omvormen van iets ouds naar iets nieuws geeft me veel voldoening.